Vardag

Väntar på svar

 
Det är över 30 grader varmt, jag reser med en tung packning och väntar på ett samtal. Samtalet är angående nycklarna till min nya lägenhet som jag har blivit lovad att få hämta en vecka innan inflyttning. Idag fick jag svaret att de ringer upp under dagen men jag har ännu inte hört något ifrån dom.
 
Här är några bilder från mina närmaste dagar
 
 
Jag åkte liksom ifrån min pojkvän för att komma hem i god tid och speciellt för nycklarna då de stänger klockan 16. Kan de inte ringa nu så att jag kan hämta nycklarna när jag kliver av bussen så att jag slipper gå hem först. 
Annars ska jag iväg på flera ärenden, handla, packa upp, laga mat och får jag nycklarna idag ska jag gå över till den nya lägenheten med några kartonger. 
Innan jag åkte hem till pojkvännen packade jag alla mina 15 kartonger fulla och nu måste jag tömma dom för att kunna packa mer. 
Varför ska jag alltid bli så himla stressad när jag kommer hem för när jag är hemma glömmer jag bort att jag har semester. Så himla typiskt mig!
 
Nu har jag inte långt kvar tills jag är hemma men vi ses lite senare då jag hoppas att allt är i sin ordning för mig.
 
 
//PUSS