Personlig, Vardag

Nästan som pumpor

I veckan hade en kollega med sig överblivna gröna tomater till jobbet. När jag tittade på tomaterna så blev jag så fascinerad av hur alla såg ut i formerna. Vissa såg ut som paprikor och någon annan såg mer ut som en lök. Tyckte även att några såg ut som små pumpor och då tänkte jag direkt på Halloween. 

 

 

Därför fick tre tomater följa med mig hem och håller ni med om att dessa ser ut som pumpor? Vanliga människor tar hem dessa för att låta dom mogna. Medan jag ser dom som inredningsdetaljer. Är helt medveten om att jag inte är normal haha. 

 

 

Men vi får se om tomaterna hinner bli orangea lagom till Halloween. För då kommer dom se ännu mer ut som pumpor.

 

 

Annars så har helgen varit lugn. Sov över hos en kompis mellan fredag till lördag och sedan har jag bara varit hemma.

Förra helgen nämndes det för er att jag har börjat kolla på Idol. Min favorit är Sebastian som alltid överraskar mig med sina bra låtval. Förutom låtvalen så sjunger han alltid så himla bra och är grym på scenen. I fredags var temat svenska låtar och han sjöng min favorit låt “Sista morgonen” med Niklas Stömstedt.

Kollar ni på Idol? Om ni gör det så vilken är eran favorit?

 

//PUSS