Personlig, Vardag

När mörkret kommer för snabbt

Varje morgon när jag är påväg mot jobbet så promenerar jag bland annat igenom ett villaområde. I området har nästan alla antingen äppelträd eller päronträd på sina tomter. Vissa ställer ut en hink fylld med frukten från sina träd till allmänheten och det är så gulligt. Här om dagen tog jag med mig ett stort äpple till jobbet men den var lite väl sur för min smak. Men annars så gillar jag sådana äpplen och några tuggor blev det.

 

 

Usch vilken ful bakgrund jag valde till bilden men så blir det på jobbet. Det är inte direkt Instagram vänligt haha. Tog också en bild i mörkret från min balkong då det var så vackert vid solnedgången. Bilden ser ni här nedanför. Nu blir det så snabbt mörkt om kvällarna och har inte riktigt vant mig vid det för tiden går alldeles för fort.

 

 

Just nu befinner jag mig ute på landet hos en vän och kommer inte hem fören på söndag. Vilken tur att jag gjorde så mycket förra helgen med städning, tvättstugan, storkok till matlådor med mera. Så det blir ingen stress på söndag när jag kommer hem.

 

 

Det här är en bild från mitt hem men denna kväll består av något liknande. Mysbelysning, snacks och film.

 

Önskar er alla en mysig fredag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS