Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

När hjärnan inte fungerar

Fredag och idag blev det ett sent inlägg.

På vardagarna brukar jag blogga kvällen innan och sedan tidsinställda till dagen efter. Igår var jag så sjukt trött att min hjärna inte fungerade. Då var det liksom ingen idé att ens försöka skriva något. Men idag fungerar hjärnan som den ska och nu är det äntligen helg.

 

 

I morse satte jag på mig en klänning och gick till jobbet utan något långärmat över. Hittar däremot inte mina sandaler och har ingen aning om vart jag har gömt dom. Så det fick bli ett par sneakers till klänningen men även det är faktiskt snyggt. 

 

 

Även mina arbetskläder byttes ut mot en arbetsklänning och vi satt ute på lunchen. Dock behöll jag strumporna på eftersom det är inte najs att vara barfota i sneakers. Kom hem för en liten stund sedan och tog ett mellanmål med sonen. Nu ska vi gå till Hemköp och handla lite gott och sedan får vi se vad som händer.

Önskar er alla en trevlig helg och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

13 comments / Add your comment below

  1. Så jobbigt när hjärnan inte orkar:) phjuhh hade så igår kväll och det är lite otäckt men får tadet lugnt idag, var faktsikt sovit en stund nu haha, så härligt med klänning nu om mornarna, hoppas du hittar sandalerna, kanske ligger i ngn flyttlåda,kram

  2. Härligt att du njuter av sommarvärmen!
    Hoppas att du har en fin helg.

    Svar: Tack snälla, glad att du gillade mitt inlägg om min första mors dag som mamma.

    Kram

  3. Jag gör samma sak som du med att tidsinställa och det brukar fungera bra men som du säger så är hjärnan helt knas vissa dagar <3

  4. Oj oj oj vad fin du är i den sommarklänningen! Hade man mött dig så hade man vridit nacken ur led:)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan