Personlig, Skönhet

Mitt liv med extensions

” Inlägget innehåller annonslänkar”

Jag använder extensions och det har jag skrivit om tidigare.

Men nu är det några år sedan sist och känner för en uppdatering. Anledningen till att jag använder löshår är att få håret tjockare. Alltså ingen förlängning utan jag fyller ut mitt hår med hjälp av löshår. Eftersom jag tappade mycket hår när jag led av psykisk ohälsa. Metoden som jag använder är tape extensions och ska berätta lite närmare om det.

“Det här är inget samarbete utan vill bara visa er hur jag behandlar mitt hår för en mindre peng”.

 

Här på bilden har jag utsläppt hår.

Tape extensions är äkta hår som fästs med tejp. Man kan sätta in håret på egen hand och resultatet blir naturligt. Ingen kan tro att jag använder löshår och det har många sagt efter att jag har berättat det. 

 

Såhär ser tape extensions ut.

 

Att gå till frisören är väldigt dyrt och skulle aldrig låta en frisör göra ett jobb som jag kan göra själv. Därför beställer jag hem hem löshår och det är den största kostnaden men med tiden sparar man tusentals kronor. För det finns refilltejp så man behöver inte köpa nytt hår när dom behöver sättas om. Enligt rekommendationer så håller sig löshåret upp till ett år. Men eftersom jag sköter mitt hår så bra behöver jag inte beställa nytt varje år.

Redskapen som behövs i samband med insättning är väldigt få.

 

Redskapen jag använder.

 

Det enda du behöver är refilltejp, en lång nål, en spegel och en sax. Jag låter alltid mitt löshår lossna av sig själv. Så jag behöver aldrig köpa några onödigt dyra produkter som tar bort dom. Den långa nålen hittade jag hos Panduro som jag fäster vardera löshår på när den sätts in. Spegeln riktar jag mot en annan spegel så att jag ser vad jag gör. En sax behövs ifall man behöver klippa löshåret efter sin hårlängd.

 

Hur jag placerar nålen på slingorna innan placeringen.

 

Eftersom varje hårstrå i sitt hår är inte lik en annan så väljer jag löshår med blandade färger. Blandar även två olika nyanser som jag sätter ihop till ett naturligt utseende.

Det bästa med varianten tejp löshår är att man kan sätta upp håret utan att det syns. 

 

Här har jag uppsatt hår.

 

Men då får man tänka på att inte sätta löshåret för nära hårfästerna. Cirka fem centimeter är en rekommendation. 

 

 

Förutom att jag gör det här jobbet på egen hand så klipper jag hela håret helt själv. Därför lägger jag inte en krona på frisörbesök och det har jag inte gjort på väldigt många år.

Om ni vill kika närmare på löshåret som jag använder så kan ni klicka här <—

 

//PUSS