Mitt beslut efter beslutsångesten

Hade beslutsångest angående vilket tema.

Nu när det var dags att beställa en ny personlig almacka då jag hade beslutångest över vilket tema det skulle vara. Brukar beställa från personligalmanacka.se och deras senaste temor är så himla fina.

För ett tag sedan bad jag er rösta på vilket tema ni tyckte var finast. Här får ni se dessa fyra temor igen för att färska upp minnet.

 

 

Tusen tack för era röster och det blev jämt mellan nummer 1 och 3. Mitt val blev nummer 3 och här nedanför ser ni mitt resultat!

 

 

Jag har inte fått hem den ännu. När man beställer hos personlig almanacka får man se bilder på hur den ser ut efter beställningen. Det är därifrån jag sparade den här bilden. Visst blev den fin? Nu längtar jag tills den landar hemma hos mig och framförallt tills den kommer till användning. Nästa år ja då smäller det!

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan