Personlig, Vardag

Is med bär i

Oj vilken dag jag hade igår!

 

Startade dagen med att rensa i garderoben som tog lite mer än en timme. Sedan stor städade jag i över fyra timmar så nu är mitt hem rent och fräscht. Vilket är skönt för imorgon kommer sonen och hans bästa vän till mig.

 

 

 

Efter städningen gick jag ut i skogen för att plocka blåbär.

 

 

Jag lyckades fylla ett glasspaket med blåbär och hela utflykten tog lite mer än tre timmar. När jag kom hem fick jag vädra kläderna som stank myggmedel och sedan tog jag en dusch. Snacka om att jag blev trött efter denna intensiva dag.

 

 

Så då jag la mig ner i soffan med gott snacks och kollade på film resten av kvällen.

 

 

Idag har jag varit lat och inte alls gjort något speciellt. Har faktiskt fryst in isformar med blåbär i. Imorgon när sonen och hans vän kommer så kan vi använda isbitarna i vatten eller i någon annan dricka. Ska även baka en smulpaj med blåbär och det ska bli så himla gott.

 

 

Måste köpa hem jordgubbar och kiwi för det är också gott att ha i isen. Även hallon och har sett att det växer hallon på vissa ställen i mitt område.

 

Det var allt för mig denna söndag och önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS