Inspiration, Personlig

Gulliga stressleksaker

Jag gillar att klämma på stressleksaker och ännu roligare blir det om dom är extra söta. Måste visa er min söta klämleksak som föreställer en donut. Nästan så att man blir sugen på att äta den. Har den i vardagsrummet så att jag har tillgång till den när jag behöver klämma ut min inre stress.

 

 

Hittade den här på Fyndiq och där finns det hur många som helst i olika figurer. Har varit inne på fluffigt slime som ser riktigt roligt ut att klämma på men har inte kommit dit ännu. Oftast visas det varianter i flera olika färger som skickas slumpmässigt och så vill jag inte ha det. Om det är färger i rosa, lila, turkos, grön, orange och gul så vill jag bara ha i färgerna rosa och turkos. Istället kanske man får i grönt och gult som jag absolut inte vill ha.

 

 

Har också funderat på att göra eget slime så att jag då kan själv bestämma färgerna. Men efter allt googlande så lät det bara komplicerat. Därför nöjer jag istället med min söta stressleksak som föreställer en donut. Skulle också vilja hitta en som föreställer en macarons eller cupcake. Tycker att vissa bakverk är så söta att man inte vill äta upp dom. Eller så får man ha både den ätbara och en kopia som en är oätbar.

 

 

//PUSS