Allmänt

Sinamatic – sexleksaker och sexiga underkläder till låga priser

 

Sex är helt naturligt

 

Det här med sex är helt naturligt och jag skäms inte att ta upp ämnet. Något som jag väldigt länge har velat skriva om här på bloggen. Nu har jag äntligen chansen för i samarbete med Sinamatic.se så får jag en anledning att göra det.

För nu handlar det om sexleksaker och det kan man antingen använda själv eller med sin partner. Idag finns det så många olika varianter att testa på och nya saker tillverkas hela tiden. Nu när jag kikade in hos Sinamatic så hittade jag flera spännande saker.

Sexiga underkläder får en att känna sig extra sexig och att få se sin partner tänd gör en ännu mera tänd. Ett perfekt sätt att ge lite krydda i sitt sexliv. Många kvinnor behöver extra stimulans på klitoris för att komma. Då finns det många olika modeller av snoppringar med inbyggda vibratorer. Gillar inte killen att ha på sig en ring runt snoppen så finns det många andra varianter av sexleksaker. Ja det finns hur mycket som helst och nu ska jag berätta lite djupare om mina favoriter.

 

 

Mina favoriter från Sinamatic.se

 

Sinamatic.se är en sexshop i Sverige som säljer sexleksaker och sexiga underkläder till låga priser. Där har jag hittat en hel del som har fångat mitt intresse och skulle vara spännande att testa på.

Från kollaget här ovanför: En Satisfyer Pro 2 Generation 3 ligger högt upp på önskelistan. Har haft en liknande och den gillade jag väldigt mycket.

Sedan har vi Marissa – Vibration, Heating, sex talk and licking. Den värms upp till en naturlig temperatur och har kraftfulla motorer med 7 slickmönster och 12 vibrationsintensitetsnivåer.

Gillar också dessa sexiga nätstrumpor som har påsydda strumpeband. Finns flera olika varianter och fastnade mest för dessa två.

 

Från kollaget här nedanför: Här nedanför ser ni fyra till favoriter från Sinamatic.se.

Först ser ni en verklighetstrogen dildo som dessutom är snygg och vältillverkad.

Till höger om den ser ni Mr Rabbit som träffar och stimulerar G-punkten. Den mjuka kittlaren kommer samtidigt åt klitoris. Den är vattentät och har tysta och starka motorer.

Sedan ser ni något som liknar en deodorant. Det är en klitorisvibrator som ger en upplevelse att få oralsex. Den har 5 olika program med olika hastigheter och man fyller den enkelt med valfri glidmedel.

Sist men inte minst har vi en penisring som har en kraftfull och avtagbar vibrator. Materialet är mjukt, töjbart och bekvämt i silikon av högsta kvalitet.

 

 

Den här diskreta vibratorn som förestället ett läppstift är perfekt att gömma i handväskan. Den har 10 vibrationsfunktioner och är uppladdningsbart med magnetisk USB. En väldigt låg ljudnivå trots den kraftfulla motorn.

 

Glöm inte glidmedlet

 

Något som man absolut inte får glömma är glidmedel. Ett missförstånd är att många tror att glidmedel används till tjejer som inte blir naturligt våta. Vilket är helt enkelt osanning. Sanningen är att ett bra glidmedel ökar allas njutning. Genom att friktionen reduceras så förstärks njutningen och därför är glidmedel väldig viktigt.

Glidmedel använder man både med sina sexleksaker eller med sin partner. Finns med eller utan smak beroende på vad man föredrar. Vanligaste smakerna är mango, kiwi, jordgubb och vanilj. Fler varianter av glidmedel som finns är vattenbaserat, silikonbaserat, oljebaserat, värmande och smaksatt.

 

 

//PUSS