Outfits, Vardag

En scarf i silke

Måndag morgon och en ny vecka med nya möjligheter.

Känns som att jag inte har hunnit med någonting alls under helgen och den gick alldeles för fort. Har vilat väldigt mycket och kollat på flera dokumentärer. Blir helt fastklistrad och tiden bara rinner iväg. Men den här veckan har jag fullt upp och kommer att vara helt slut till nästa helg. 

 

 

Här matchar jag min rosa tröja med en mönstrad scarf i silke. Den har samma fina rosa nyans som tröjan.

 

 

 

Scarfen kommer ifrån MQ ifall ni undrar.

 

 

Dagens planer!

Idag kommer mina barn till mig efter dom har slutat skolan och då ska vi iväg för att handla inför veckan. Ungarna vill ha vissa saker som jag inte äter och då får dom välja ut det själva. Det är till deras frukost och mellanmålen efter skolan innan jag kommer hem från jobbet. Efter det ska vi gå igenom deras läxor, laga middag och sedan bara mysa.

Jag tänkte inte vara så lång i texten den här gången i detta inlägg. Men önskar er alla en bra start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Sneakers / Shorts / Keps / Halsband / Linne / Väska