Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En helg med besök

I helgen tog jag mig en paus från bloggen. Eftersom jag hade besök hela helgen av min mamma och syster. Så i fredags direkt efter jobbet kom dom hem till mig. 

 

Fredagens lunch som blev en sallad från pressbyrån.

 

Min syrra är otroligt duktig på att laga mat och tycker även att det är roligt. Jag personligen tycker inte att det är så kul och det var skönt att slippa. Här är en bild på en välkomstdrink som syrran gjorde till oss. 

 

 

Här ser ni bilder från lördagens middag som blev asiatisk.

 

 

Mums vad gott det var och det blev även två matlådor över.

 

 

Vi har även varit ute på promenader i det vackra vädret. I lördags tog vi en långpromenad till Naturens Hus där vi åt lunch. Sedan blev det en annan runda hemåt så att dom fick se den vackra naturen. 

 

 

I söndags gick jag och mamma en sväng till Svampen för att kolla på utsikten över hela Örebro. Sedan åkte dom hem på eftermiddagen. Då städade jag och skrev denna blogginlägg. Det är inte ofta jag träffar min mamma och syster eftersom dom bor i Stockholm. Då vill jag verkligen tillbringa varje minut med dom. Eftersom min dotter sitter i karantän så kunde inte barnen komma till mig i helgen. Vilket var synd men dom kommer till mig på fredag. Herregud vad jag saknar mina barn och längtar redan till helgen.

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

13 comments / Add your comment below

  1. Vilken mysig helg! Jag förstår att du ägnade all din tid åt familjen. Fint att ni kunde ses.

    Svar: Tack snälla! Det gör mig glad att du gillade majsidorna i min bullet journal.

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan