Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En belöning om jag sköter mig

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Tights / Hoodie / Ryggsäck

Jag gillar verkligen Puma x Kenza kollektionen och hade mer än gärna låtit exakt allt flytta hem till mig. 

 

 

Tights / Sneakers / Sport-BH

Men det är så himla typiskt att jag har åkt på en förkylning så just nu kan jag inte träna. Jag som verkligen hade kommit igång på riktigt men det är som det är. Hoppas bara att tränings suget inte försvinner när jag har blivit frisk nog för att kunna börja träna igen. Det värsta är att jag blir sugen på mer onyttigt när jag inte tränar men ska försöka att hålla ut så gott det går. Självklart ska jag unna mig lite under påsken med godsaker men inte att sitta varje kväll och frossa framför tv:n.

Jag får ha det som en utmaning! Om jag inte vräker i mig en massa onyttigheter nu under förkylningen och kommer sedan åter igång med träningen igen efter förkylningen så ska jag belöna mig med något från Puma x Kenza kollektionen. Men bara om jag sköter mig!

 

Tror ni att jag kommer att lyckas? Jag ska självklart vara ärlig mot er om hur det kommer att gå för mig och fortsättning följer…

 

//PUSS

15 comments / Add your comment below

  1. Utmaningar är verkligen tuffa men jag tror nog du är envis nog och även träningssuget försvinner så när du kommer till gymmet så kommer vanligtvis motivationen tillbaka.

  2. Åh är så jobbigt när man kommer i gång med träningen & sedan blir sjuk 🙁
    Ligger här hemma med ångest på grund av att man inte kan träna, så tråkigt.
    Ha en fin kväll, kram!

  3. Jag tror du kommer klara din utmaning. Håller tummarna 🙂 Ska också börja träna lite, men på hemmabasis. Går det bra så ska jag köpa ordentliga träningskläder och börja gå till Friskis & Svettis 🙂

  4. Jag har verkligen kommit av mig med träningen, tyvärr. Men kanske lusten kommer tillbaka i takt med våren 😉 Kenza har såååå mycket snyggt <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan