Inredning, Personlig, Tips

DIY – Kylskåpsmagneter

Nu har jag pysslat igen och den här gången blev det två stycken kylskåpsmagneter. Jag har faktiskt inga magneter på mitt kylskåp och därför ville jag göra egna. Hade det förr men under senaste flytten lyckades jag slarva bort dom. Men nu ska ni få se hur mina nya kylskåpsmagneter ser ut!

 

 

Materialen som jag använde var:

 

• Två stycken runda magneter.

• Två stycken krämlim i vit och rosa färg.

• Två större pärlor då den ena föreställer en cupcake och den andra en tallrik med sushi. Ätbara saker passar alltid bra till köket.

• Några stycken små, runda, vita pärlemor pärlor.

 

 

 Hade som sagt några gamla tråkiga magneter hemma med vit yta och utan förväntningar så la jag på lim och pärlor. Resultatet blev lite som bakelser men det får duga såhär.

 

 

Funderar på att göra en tredje med kanske andra färger. Har ju krämlim även i lila och blå färg samt många fler pärlor i andra modeller, figurer och färger. Mitt kök är väldigt färglös med naturliga färger och då kan det bli roligt med lite färg på kylskåpet.

 

 

Känner just nu att jag längtar så mycket till våren och vill redan nu dekorera med körsbärsblommor. Men vet om att det är för tidigt och först måste vi låta påsken passera förbi. Jag tror att det var runt påsk som jag tvättade alla fönster på balkongen förra året. Då var det jättefint väder och hade vårkänslor.

 

Nu ska jag ta tag i en sak som jag bara måste göra just nu. Men jag önskar er alla en mysig onsdag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS