Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Detta ger lyckorus

Idag är det inte vilken fredag som helst!

För det är sista arbetsdagen innan min semester. Jippi! Ni anar inte hur skönt det ska bli och jag tror knappt att det är sant. Sjutton dagars ledighet och så många dagar i sträck var jag inte ens ledig i somras. Hoppas verkligen att solen kommer titta fram någon dag under ledigheten. Det var ju några veckor sedan sist den var framme ordentligt och då togs bilden som ni ser här under. Jag ser verkligen lycklig ut på bilden och det beror på solen. Förutom att solen ger mig lycka finns det även andra småsaker och det ska jag berätta för er. Ni hittar inlägget här som handlar om mina större saker som jag är tacksam över. Nu kör vi på det lilla som ger mig ett lyckorus.

 

 

❤️ Att jag ska ha semester.

❤️ Jag ska fixa mina naglar.

❤️ Jag ska ha sovmorgon i flera dagar.

❤️ När jag får pussa mina barn.

❤️ När någon eller något får mig att skratta.

❤️ När jag har shoppat något som jag verkligen vill ha.

❤️ När jag har något roligt att se fram emot.

❤️ När mitt hem är nystädat.

❤️ Känslan efter ett hårt träningspass.

❤️ När jag unnar mig något extra gott.  

❤️ En varm dag med solsken.

❤️ Att få vara ute i naturen.

 

Att bli påmind om det positiva!

Ibland krävs det inte så mycket för att bli lyckligare eller gladare i själen. Något som jag jobbar med varje dag för att minska på min depression. Därför blir det mest fokus på det positiva. den här listan får jag läsa åter igen om depressionen skulle smyga tillbaka för det är viktigt att bli påmind om sina positiva saker.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

20 comments / Add your comment below

  1. Godmorgon vännen! Underbart fin bild på dig – du strålar som solen ? Man har verkligen nytta av att fokucera på det som är positivt när man inte mår så bra – viktigt med mindfulness ? Hoppas sista dagen på jobbet blir bra och att du får en underbar långledighet sen! Stor kram fina du ???

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan