Inspiration, Personlig, Shopping, Tips

Bästa köpen – År 2023

Nu ska jag presentera mina bästa köp från år 2023. Skulle ha delat med mig av det här tidigare men bättre sent än aldrig. Har nu valt mina tre bästa köp som jag har bra användning av.

 

Då i slumpmässig ordning och vi börjar med: En självhäftande väggfäste för duschmunstycke.

 

Livet innan en väggfäste för duschmunstycke

 

Jag har inget fäste för min duschmunstycke och det har jag stört mig på. Man får inte borra hål i väggen och vill också kunna använda båda händerna när man sköljer ur. Hittade tillslut en självhäftande väggfäste för duschmunstycke och hoppades på att den skulle hålla. Vilket den gör och sitter stenhårt på väggen. Gillar också att man kan hänga saker på den och det här var ett riktigt bra köp.

 

Nästa köp är en: Eltandborste.

 

Renare och fräschare tänder

 

Innan jul hade Åhlens nedsatta varor och hittade en eltandborste för halva priset. Min nuvarande har några år på nacken och börjar bli sliten. När jag läste på om denna eltandborste så blev jag imponerad då den är hundra gånger bättre än den jag hade. Älskar denna eltandborste som får tänderna ännu renare och låter inte lika högt. Valde en i rosa färg så den är också mycket finare att titta på.

 

Tredje köpet är ett par: Vinterskor.

 

Skönaste vinterskorna

 

Mina vinterskor från förra vintern var så slitna att dom kunde prata. Så det var verkligen dags att investera ett par nya och det viktigaste är att dom är snövänliga och bekväma. Fyndade ett par med 40% rabatt hos Ellos redan i höstas för jag ville vara i god tid. Det blev ett par varmfodrade boots från Áhkká och är lika sköna som ett par tofflor. Dessutom har skosnörena reflexer så man syns extra mycket i mörkret.

 

Det var mina tre bästa köp från år 2023 och väldigt välanvända saker.

 

 

//PUSS