Personlig, Vardag

Barnen växer alldeles för fort

Åren går verkligen sjukt fort och nu har mina barn blivit så stora.

Känns som att dom nyss var små bebisar! Tider då det var potträning, när jag fick borsta deras tänder, mosade deras mat, såg dom leka i lekparken och när det fanns nappar överallt i hemmet. Vart tar åren vägen? Observerar att bilderna i inlägget är 2-3 år gamla.

 

 

Förr var det svårt att fånga bilder på barnen eftersom dom aldrig ville sitta still. Nu vill dom inte ens vara med på bild längre och det respekterar jag.

Men ibland kan jag lyckas fånga bilder på deras ryggar när dom inte ser. Fast när ungarna väl vill vara med på bild så får jag passa på då det händer alltför sällan.

 

 

Istället blir det både händer och hår i ansiktet men sådana bilder måste ändå sparas. Om några år blir det bara roliga minnen som vi kan kolla tillbaka på.

 

 

I sommar blir min dotter 13 år och min son blir 10 år!

Alltså min dotter blir en tonåring och det känns helt sjukt. Nu är jag ingen småbarnsförälder längre.

Kommer ihåg när sonen tyckte att vissa av hans tröjor är pinsamma. Alltså tröjor med Minioner och andra seriefigurer. Inget som han vill ha på sig i skolan längre och då blev det rensning i hans garderob. Dottern föredrar kläder från vuxenavdelningar i minsta storleken och kan även låna vissa av mina plagg. Snart kan vi till och med dela garderob haha. Hon har redan snott en Michael Kors väska av mig som hon använder varje dag sedan i höstas. Självklart får hon behålla den för det är bra att saker kommer till användning. Skulle verkligen behöva göra en stor rensning i hemmet så snart som möjligt. 

Nä fy tiden går som sagt alldeles för fort och ibland vill jag bara att den ska stanna.

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.