Personlig

Att lura ögat

Jag har tidigare visat för er hur jag gjorde en Dalgona coffee.

För er som inte vet vad det är så är det en kaffedryck. Något som är väldigt gott och brukar dricka det ganska ofta. Sist provade jag på att göra smeten lite lösare och det blev lika gott det med. Men kanske inte lika snyggt på bild haha och hade då inte heller någon topping på.

Ni hittar receptet från tidigare inlägget genom att klicka här <—

 

 

Vi äter och dricker ändå med ögonen men ibland kan man bli lurad.

 

 

Håller ni inte med mig om att det här ser godare ut? När smeten har tjockare konsistens och med topping på.

 

 

Fast annars smakar det exakt likadant.

 

 

Angående lägenheten som jag vill ha.

Nu har det gått fyra arbetsdagar sedan jag var på lägenhetsvisningen och la då in intresse för lägenheten. Igår ringde jag till öbo för att fråga om hur det går.

Det var exakt som jag misstänkte att dom väntar på ett svar från någon som har fått erbjudandet. Tackar den personen nej finns det fler före mig i kön som kommer att få nästa erbjudande.

Fan också! Nu vet jag att det är rökt och den där lägenheten ville jag verkligen ha.

Har tidigare skrivit för er att jag är mentalt förberedd på motgångar. Eller jag försöker att vara det. Nu börjar jag snart flippa ur men får hoppas att det snart dyker upp något nytt intressant. Ja det är så det ligger till just nu med mitt jagade av lägenheter och återkommer när det händer något nytt. Ska även svara på era frågor om flytten och jag lovar att det inte är glömt.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Solglasögon / Läppglans / Pumps / Tröja / Byxa / Hårskimmer / Väska / Vristlänk