Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att lura ögat

Jag har tidigare visat för er hur jag gjorde en Dalgona coffee.

För er som inte vet vad det är så är det en kaffedryck. Något som är väldigt gott och brukar dricka det ganska ofta. Sist provade jag på att göra smeten lite lösare och det blev lika gott det med. Men kanske inte lika snyggt på bild haha och hade då inte heller någon topping på.

Ni hittar receptet från tidigare inlägget genom att klicka här <—

 

 

Vi äter och dricker ändå med ögonen men ibland kan man bli lurad.

 

 

Håller ni inte med mig om att det här ser godare ut? När smeten har tjockare konsistens och med topping på.

 

 

Fast annars smakar det exakt likadant.

 

 

Angående lägenheten som jag vill ha.

Nu har det gått fyra arbetsdagar sedan jag var på lägenhetsvisningen och la då in intresse för lägenheten. Igår ringde jag till öbo för att fråga om hur det går.

Det var exakt som jag misstänkte att dom väntar på ett svar från någon som har fått erbjudandet. Tackar den personen nej finns det fler före mig i kön som kommer att få nästa erbjudande.

Fan också! Nu vet jag att det är rökt och den där lägenheten ville jag verkligen ha.

Har tidigare skrivit för er att jag är mentalt förberedd på motgångar. Eller jag försöker att vara det. Nu börjar jag snart flippa ur men får hoppas att det snart dyker upp något nytt intressant. Ja det är så det ligger till just nu med mitt jagade av lägenheter och återkommer när det händer något nytt. Ska även svara på era frågor om flytten och jag lovar att det inte är glömt.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Solglasögon / Läppglans / Pumps / Tröja / Byxa / Hårskimmer / Väska / Vristlänk

18 comments / Add your comment below

 1. Om man äter med ögat ser absolut den fluffigare instasnygg ut liksom 🙂 Men jag dricker kaffet svart, och det är ju inte så snyggt… men man får ha snygga koppar istället 🙂

 2. Hihi,
  Jag hade nog föredragit den första kaffen. Den ser snygg och stilren ut och kanske mest av allt god ut. Men kansle den strössliga varianten när det är helg eller kalas eller något:)
  Och du, jag tror den bästa lägenheten finns där ute och kommer till dig när det är dags 🙂

  Kram

 3. Alltså jag har ännu inte testat dalgonakaffet som alla pratar om! Det verkar ju vara drömlikt gott! Synd att det inte verkar bli något av lägenheten du hade hoppats på. Förhoppningsvis kommer det en ännu bättre inom snar framtid! Kram!

 4. ja men ja hållre tummarna att något annat dyker upp
  det vva lite så då vi fick denna . vvi va på en annan ja vverkligen ville ha inget hände o ja va sur . sen bara dög denna upp och va sååå mycket bättre det va menat
  så ja jag tror den rätta väntar på dej oxå ja lägenhet alltså hi hi

 5. Håller tummarna för att det ska dyka upp någon bra lägenhet snart!!! Visst ser det mycket godare ut när det är tjockare konsistens och lite topping! Hoppas du har haft en fin dag! Kramar 💖

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan