Personlig, Samarbeten, Vardag

Att bryta ekorrhjulet

– I samarbete med pay.se –

Jag är expert på att hamna i ett ekorrhjul.

Det spelar ingen roll hur mitt liv ser ut utan alla mina dagar blir sig lika. I alla fall under veckodagarna när det är vinter.

 

 

Såhär ser en vanlig dag ut för mig:

Går upp på morgonen klockan 6 och gör mig iordning iför jobbet.

– Tar en längre promenad till jobbet och jobbar till klockan 16.

– När jag kommer hem blir det först ett träningspass via appar i 30-40 minuter.

– Efter träningen brukar jag oftast skriva ett blogginlägg som publiceras dagen efter.

– Sedan blir jag hungrig och fixar något att käka. Äter alltid i vardagsrummet när jag är själv och kollar på något roligt på tv.

– Runt klockan 20 på kvällen tar jag en dusch och kör min hudvårdsrutin.

– Efter det förbereder jag inför dagen efter och sedan blir det sängen och tv.

 

 

Nu under dessa Corona tider kan man ändå inte göra så mycket annat. När snön försvinner och det blir varmare ute så ska jag börja välja promenader före träning vissa dagar. Då kanske det blir lite variation i min vardag. Annars är det lättare att spara pengar när man inte kan göra så mycket. Perfekt om man vill satsa på att börja investera och vänta tills allt blir normalt igen. Om det behövs en online-mäklare till ett långsiktigt investering så är Pay något att rekommendera.

 

Netti Starby Sida 26 av 339 En lifestyle blogg med

 

Annars längtar jag till våren då jag ska försöka att bryta mitt ekorrhjul. Vill hinna med så mycket hela tiden och då gäller det att prioritera saker som man helst vill göra. Återkommer med mina idéer i ett annat inlägg. 

– I samarbete med pay.se –

 

//PUSS