Fotografera på offentliga platser

Vilken härlig dag det var igår!

Solen sken och blev riktigt taggad på att dra ut en sväng. Allra först drack jag två koppar kaffe medan jag läste några bloggar. Sedan blev det frukost framför några klipp från Youtube. Snacka om jag är sugen på att skaffa mig en helt egen Youtube-kanal! Men vill lära mig ännu mera innan dess och skulle vilja ha en eller flera kompanjoner. 

 

 

God morgon mina gullisar!

Här får ni se ett av alla över hundra bilder som togs igår. Det värsta jag vet när jag är ute och fotograferar är om någon annan fritt främmande människa ser mig. I början var jag helt ensam men sedan dök det upp folk vid tre olika tillfällen. Men människorna gick därifrån väldigt omgående och därför lyckades jag vara på plats extra länge. Hur brukar ni andra göra när ni fotograferar er på offentliga platser? Jag valde ändå en plats där ingen brukar befinna sig under kyligare dagar men ändå dök några personer upp. Imponeras av många som vågar bli fotograferade mitt i en stad med en massa folk i bakgrunden. Men nu ska jag gå igenom alla bilderna som togs och det kommer att ta sin tid.

Önskar er alla en härlig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

10 comments / Add your comment below

  1. Jag brukar nog mest bestämma att “här vill jag fotas” och försöker fota när det inte är så mycket folk runtomkring just då! Sen är det ju så vanlig idag att både fota och att fotas så tycker inte det är en så stor grej att fota så att andra ser. ^^ Keram! <3

  2. Så sjukt vacker du är 🙂 aaa du ger mig inspo girl <3 Tack 🙂 Ja måste våga mer alltså 🙂 sv; Ja de är förjävligt, känns som skallen exploderar snart 🙁 Tagit alvedon och andra vitaminer 🙁 Man orkar fan ingenting förutom o dega i sängen eller i soffan.. Men åhh tack söta snälla du 🙂 <3

  3. Men så härlig och fin bild på dig! Jag bryr mig inte om andra människor när jag fotas eller fotar mig själv haha! En sak man inte kan välja tyvärr när man är ute och reser och är på de kände platserna på Santorini, Mykonos osv, vill fotas överallt och är väldigt bekväm med det nu för jag är så van haha 😀

  4. Superhärlig bild! Jag vill så gärna komma ut i veckan och ta lite höstiga bilder.
    Jag kan bli riktigt obekväm vissa dagar om folk är runt omkring mig när jag blir fotograferad. Andra dagar bryr jag mig inte lika mycket. Vet inte vad det beror på.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.