Kanelbullens dag

En tradition!

Igår var det kanelbullens dag och en kollega på jobbet brukar ta med sig hembakta kanelbullar varje år till hela kliniken. Det är en tradition som kliniken har haft sedan många år tillbaka. En väldigt bra tradition eftersom hennes bullar är helt magiska. Helt magiskt goda och jag hade mer än gärna ätit mer än bara en.

Åt ni någon kanelbulle igår?

 

 

Hej på er alla mina gullisar!

Dagens bilder består av några tillbakablickar från jobbet under denna vecka. Nu en närmare beskrivning på dom:

En bild från ett fönster från personalrummet med alla dessa underbara höstfärger och just då ville jag bara ut. Men tyvärr var det alldeles för kallt! Brrrr…

Vi fick en jätte stor skål full med godis från en läkare som jobbar på min klinik ibland. Han kommer ofta över med godis då vi blir sjukt bortskämda av det. Med andra ord älskar han verkligen kliniken och det är verkligen underbart. Godiset fick vi i torsdags och jag tog faktiskt inte en enda. Ville vänta till fredag men då var alla mina favoriter redan slut och då fick jag skylla mig själv. Visst hade jag kunnat lägga undan några till en annan dag men bestämde mig för att avstå från det. Mina regler är att hålla mig till sötsaker endast under helgdagar för min hälsas skull.

Men jag är glad att jag lyckades fotografera dessa underbara bilder på kanelbullarna innan dom blev uppätna helt och hållet. Som sagt helt underbara bullar och så himla goda! Yum yum som monstrerna från filmen Gremlins alltid säger när dom hittar något gott att äta haha!

Önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

 

13 comments / Add your comment below

  1. Vad gott med godis och kanelbullar! Jag och barnen var och köpte kanelbullar från bageriet igår som vi gottade oss med! 🙂 så gott! Hoppas du har en fin lördag 🙂 kram

  2. Bra jobbat med att bara äta på helgen!
    Såg riktigt gott ut det där, åt ingen alls då jag mådde dåligt och låg till sängs hela dagen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.