Höstbilder från helgen

Vilket underbart väder vi har haft hela helgen!

Helt underbart och har tillbringat en hel del tid utomhus. I lördags packade jag ihop en väska med bland annat systemkameran och cyklade iväg till en plats för att fotografera en massa bilder. Skrev om det i gårdagens blogginlägg.

 

Igår tog jag mig en långpromenad och tränade en liten stund på utegymmet. Hittade en hel del att fotografera under promenaden med alla dessa vackra höstlöv. Passerade förbi en katt som satt så fint med ryggen emot mig. 

 

Här får ni även se några höstbilder på mig som togs i lördags. Ska välja ut en bild till min header för den jag har nu känns alldeles för somrig. Har beslutsångest om vilken bild jag ska välja och därför dröjer det några dagar till innan headern blir klar.

Har annars fotograferat en hel del bilder på allt möjligt som ni ska få se här under veckan. Känner mig riktigt taggad och hoppas att det här veckan kommer bli riktigt grym.

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Mössa / Plånbok / Plånbok / Halsduk / Armband / Scrunchie / Hårspännen / Handskar / Väska / Diadem / Skepparmössa

3 comments / Add your comment below

  1. Så himla härliga höstbilder, verkligen varit fantastiskt väder i helgen! 😀 Ska bli roligt att se vilken bild som blir din nya header 🙂

  2. så fint med hösten ,speciellt när solen skiner oxå:) jättefina bilder på dig alla fyra var ju såklart likafina,härliga färger,kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.