Nu sprider vi bloggkärlek

 
Idag är vi några bloggare som sprider kärlek samtidigt genom att publicera våra inlägg exakt klockan 12 mitt på dagen. Så himla bra initiativ av finaste Linda och nu kör vi!
 
Här är alla härliga bloggare som är med och sprider massa bloggkärlek!
 
Klicka gärna in hos alla dessa fina tjejer och tillsammans hänger vi med på tåget.
 
 
 Eftersom jag inte har någon partner att dela kärlek med så väljer jag mina nära och kära. Framför allt mina barn och ikväll när jag kommer hem från jobbet så ska vi ha det lite mysigt. Inget märkvärdigt men några mindre presenter och något gott att äta.
Det räcker gott för oss och jag hoppas på att jag får en massa pussar och kramar från mina barn för det vill dom inte lika mycket som mig längre. Istället får jag oftast höra BLÄÄÄ från dom men idag kanske det blir lite gos och mys. Men igår sa sonen till mig att ”imorgon på alla hjärtans dag får du pussa mig hur mycket du vill!” 
 
Ni får ha en underbar dag mina hjärtan och vi ses lite senare igen!
 
 
//PUSS
 

13 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.