Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Varma mackor

 
Blir det alldeles för sent med matlagningen så går det lika bra med varma mackor. Igår kväll blev det så då vi gjorde oss några varma mackor med varm choklad och satte oss i vardagsrummet med levande ljus. Riktigt mysigt nu när det är höst och ruskigt väder.
 
 
Tösen var på truppgymnastik så jag och lilleman hade oss en mysig stund tillsammans.
 
 
 Igår hade det hänt en olycka i trafiken när jag åkte hem från jobbet så det tog längre tid att komma hem. Det händer ofta olyckor på den vägen och allra värst är det på vintern. Usch jag ser inte fram emot snön och det är jag säkert ensam om. 
 Hoppas att jag kommer hem i normal tid idag så att jag hinner göra mera saker än vad jag gjorde igår. Om jag hinner är en av planerna att hämta ut ett paket och då måste jag ta cykeln eftersom den väger 9 kg. Det är en julklapp till mig och barnen i förskott som vi länge har behövt och jag ska inte avslöja ännu för er om vad paketet innehåller.
 
 Ni får ha en fortsatt fin kväll och vi ses lite senare mina sötnosar!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. mmm det e så gott o passar nu på hösten
    har du prövat med ketchup ifall ni gillar o lök o peppar så gott ja har det på recept på min sida
    kramizar

  2. Aaah så gott det där såg ut! Har äntligen lyckats lägga allt gluten på hyllan igen, men det där lockar ju verkligen måste jag säga!
    Sv: Jo, tydligen så har magsjukan börjat att gå… sett både på nyheter och hört mig för. UUUUSCH!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan