Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Fylliga läppar och perfekta ögonbryn

 
Nu är Netti igång igen med några ytliga saker som hon vill visa för er. 
Det är två stycken nya produkter som jag aldrig har använt förut och nu ska jag berätta lite närmare om vad det är och varför jag vill prova dom!
 
 

Det blev en transparent lip plumper från No Thin Lips som jag har hört mycket bra om. Den ska innehålla naturliga ingredienser av Aloe Vera olja och vitamin E som gör läpparna återfuktande och mjuka. Resultatet ska ge fylligare läppar med mycket volym. Enligt omdömen som jag har läst om så ska den ge resultat då jag ser fram emot att prova den.
 
 
 Den andra produktern blev en ögonbrynspenna från Depend som jag även har hört mycket gott om. Eyebrow Pencil – Slim & Thin som har en spets på 1,5 mm och en ögonbrynsborste i ena änden. Med hjälp av pennan kan man skapa enskilda hårstrån eller om man hellre vill ha riktigt skarpa ögonbrynskonturer. Valet är ditt och jag ser fram emot att prova denna ögonbrynspenna.
 
 
Produkterna verkar otroligt bra och det kommer att bli spännande om vad jag tycker.
 
 
 
 
Jag köpte produkterna hos Kicks och återkommer med recensioner!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Kul att det kommer nytt på marknaden hela tiden 🙂 läppglosset får du gärna skriva om sedan om det var bra ,hört så mkt otäcka historier kring just dessa läppgloss. kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan