Korsett bälte

 
Korsett bälten har varit väldigt trendigt ett tag och det gillar jag. Här ser ni två stycken i olika färger som kommer från Zara.
 
 
Här ser ni några exempel på hur jag bär bältet då det handlar om enkla basplagg som får sig ett lyft.
 
 
Den svarta bältet matchar jag med ett baslinne, en t-shirt eller en skjorta. Bältet som är i mörk denim provade jag ihop med ett instoppat linne och det ser ut som att jeansen har en jätte hög midja. I sommar ska jag prova dessa bälten även till klänningar och det är verkligen roligt att experimentera.
 
Ha en fin dag och vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Snyggt! Jag skulle själv aldrig ha självförtroende nog att bära ett sånt då jag inte tycker jag har tillräckligt smal midja. Men du är skitsnygg i det! Som allt annat! <3 kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.