Inredning

Inredningstrender 2017

 
 I helgen fick ungarna byta rum och när jag ändå var i farten så bytte jag ut de mörkgråa gardinerna mot ett par vita. Jag vill ha det så ljust som möjligt i mitt hem för då blir jag mycket gladare i själen.
 
 
Så här såg det ut innan.
 
 
Men nu ser det ut så här och gardinerna kommer från jotex.se ifall ni undrar.
 
 
 
Jag längtar verkligen till våren just nu för jag är så himla trött på dessa mörka tider. Men nu börjar det att närma sig och det känns lite lättare.
Som jag har nämnt tidigare inreder jag mitt hem efter min personliga smak och därför följer jag inga trender slaviskt. Den skandinaviska vita trenden som jag trivs bäst i kommer att dö ut samt mässing och marmor men det bryr jag mig inte om. Det är ändå jag som bor här och kommer det någon ny trend som jag gillar då kanske jag hakar på med någon ny detalj eftersom jag älskar att experimentera.
 
Som exempel terrazzo som är krossad marmor och stenar blandat med cement. Det hade jag gärna velat ha på en bordskiva, en bricka eller kastrullunderlägg. Kristaller och ädelstenar är även något som blir stort till våren och det kan verkligen ge ett lyft för hemmet. Tänk ljusstakar och ljuslyktor eller kanske någon fin skål. 
 Annars ska jag fortsätta ha mina basfärger i hemmet som är vitt, ljusgrått och gammelrosa. Men jag byter gärna ut några enstaka detaljer utan att överdriva.
 
Jag återkommer med mera inredning här framöver eftersom det är ett stort intresse för mig. Ha en fin kväll och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS