Inredning

Nya gröna växter

 
 
Jag har väldigt länge saknat gröna växter till köket och i lördags fick två stycken följa med oss hem från netto. Innan hade jag tillfälligt tråkiga plastblommor i dessa fönster men vilken skillnad det blev med istället levande växter!
 
 
 Jag tycker även att storleken på växterna blev perfekta för jag vill ha det luftigt i köket för att släppa in mycket ljus. 
 
 
Här ser ni även en helhet från köksfönstren.
 
I helgen åkte även ljusrosa tabletter fram på köksbordet som har legat undan i skåpet hela hösten och halva vintern. Jag vet att det inte är vår ännu men efter att jag städade bort julen efter nyår vill jag bara ha det så ljust som möjligt igen. Herregud vad jag längtar till sommaren och jag kan inte sluta att tjata om det! Därför avslutar jag denna kväll med tre somriga citat:
 
– “Vintern är den bästa årstiden, för då kan vi ju längta efter sommaren. Men vad har vi att längta efter på sommaren?
 
– “Var som en blomma och vänd ditt ansikte mot solen“.
 
– “Sommar är Guds sätt att säga: Låt oss ställa till med fest!
 
 
//PUSS