Personlig

Mammas vackra tös

 
 
 Jag startar denna onsdag med att lägga upp några bilder på min söta och vackra tös. Bilderna togs förra helgen när jag och ungarna var iväg på äventyr.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag älskar att fota mina barn och speciellt utomhus. För att få de bästa bilderna på ungarna är när de leker eller är aktiva för då märker de inte av kameran på samma sätt.
 
Idag ska jag på stresshanteringskurs igen för andra gången och jag hoppas att vi hinner gå igenom allt som vi ska den här gången. Förra gången blev det alldeles för mycket löst prat i början om ingenting då vi förlorade 40 minuter helt i onödan. Därför hann vi inte prata om sömnen och det tycker jag är viktigt eftersom jag har problem med sömnen. Det är jag inte ensam om i gruppen heller. Jag sa till ledaren om det och hoppas att vi hinner ta igen det vid ett annat tillfälle.
Förutom att jag sover dåligt har jag sjukt jobbiga drömmar som både är otäcka eller stressiga och ibland både delarna samtidigt. Drömmar kan jag ändå inte hantera men vill ändå prata om det eftersom drömmarna förstör min nattsömn. Det är säkert en massa annat runt omkring som spökar också, men det är ju därför jag ville gå på stresshanteringskursen. För att lära mig om vad jag behöver jobba med från mitt inre. 
 
Men först ska jag till jobbet en liten stund för kursen börjar klockan nio och jag är tillbaka till jobbet igen strax före lunch. 
 
Ha en härlig dag mina raringar och vi ses lite senare då jag bjuder på lite inredning!
 
 
//PUSS