Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Rosa Bandet

 
 
Oktober innebär rosa månad då cancerfonden har sitt årliga Rosa Bandet-kampanj som ni redan vet. Lindex är ett av dessa företag och har kommit ut med en The Pink Collection där 10% går till bröstcancerforskningen. Här är mina favoriter från kollektionen.
 
 
 Tröja // Blus // Polotopp // Topp // Kappa // Tröja
 
 
Jag gillar kollektionen starkt och speciellt den rosa kappan som jag är lite småkär i. Annars tycker jag att det är jättebra när företag deltar i sådana samarbeten under denna månad. Årets band är designat av oscarsbelönade skådespelerskan Alicia Vikander och varje år köper jag en ny.
 
Har ni köpt rosa bandet i år?
 
 
//PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. det rosa bandet är en bra sak men inte min stil men jag kan tänka mig och köpa ett fuck cancer armband istället vet du var man kan göra det? kram

  2. Jag skulle gärna vilja ha toppen 😀 Gillar färgen! Jättebra att Lindex, Ica och Apoteket är med och samlar in pengar till Cancerfonden via Rosa Bandet. Jag har som du vet köpt mitt rosa band och Alicia Vikander har gjort ett bra jobb med designen av det tycker jag – jättefint 😀 Hoppas det kommer gå bra med årets insamling under oktober månad <3 Kramar

  3. Verkligen fint initiativ av företag och andra som backar upp såhär så det finns en möjlighet till insamling vid sidan av och stödja! 🙂 Rosa kappan var verkligen fin.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan