Outfits

Mörka tider blir fula bilder för mig

 
 
Sol ute, sol inne, sol i hjärtat, sol i sinnet. 
 
Det känns som måndag idag fast det är tisdag men det beror på att jag vabbade igår med tösen. Då passade jag på att greja hemma men nu ser allt ut som en bombnedslag igen efter att lilleman kom hem från skolan. 
 Idag är båda barnen i skolan och jag är förmodligen på jobbet just nu.
 
 
 
Här är några bilder från några veckor tillbaka som jag först inte ville lägga upp, eftersom ni ser hur brusiga de blev. Igår var det lika mörkt som alltid så då var det ingen idé ens att försöka ta nya foton. Om solen får för sig att kika fram någon gång kommer jag att få ett beteende som om jag aldrig har sett någon sol i hela mitt liv.
 
 
 
 
En fråga till er som fotar med Canon!
Jag har en Canon eos 750D och använder medföljande objektiv. Som ni ser blir bilderna brusiga istället för skarpa som i dagsljuset. 
Är det någon inställning jag har missat eller har jag fel objektiv?
Jag är så trött på dessa brusiga bilder då det ser ut som jag har fotat med mobilen istället. Det är just under mörka tider som jag inte kommer överens med kameran men ska jag försöka öva mera på det.
 
 Men jag är väldigt tacksam för alla tips eller förslag!
 
 
//PUSS