Personlig

Netti hatar/älskar

 
?  Lukten av varm fisk som har värmts upp i micron. Jag tar aldrig med mig fisk som matlåda till jobbet eftersom jag klarar inte av lukten efter man har värmt upp den. Det värsta är att öppna en micro som stinker fisk och då vill jag helst inte värma min mat där. Då inbillar jag mig att fisklukten ska ta över min mat. BLÄ! En kompis till mig brukar fråga sina kollegor på sitt jobb om det är någon som har glömt att duscha vid sådana situationer haha.
 
?  Att någon sätter sig bredvid mig på bussen. Jag personligen ser alltid till att platsen bredvid mig är ledig eftersom jag tycker att det är oartigt när man blockerar två sittplatser fast man betalar faktiskt för en. Men av någon anledning får jag typ panik när det blir trångt. En gång satte sig en äldre man bredvid mig som somnade. Hans ansikte var vänt mot mig och medan han sov började han luta sig mer och mer mot mig samtidigt. Jag kände mig så obekväm och det värsta var att han sov med öppen mun och hade världens äckligaste andedräkt. Eftersom jag inte kan sova på yttre sätet vill jag inte sitta där heller för då blir jag rädd för att ramla ner på golvet haha. En sådan grej skulle kunna hända mig.
 
?  Byxor som hindrar en att sätta sig ner. Då menar jag byxor i hårt material utan stretch som blir sjukt obekväma när man sätter sig ner. Jag gillar inte heller byxor som hasar ner så att halva röven syns så fort man sätter sig ner.
 
 
 

 
 Snapchat-bilder
 
 
?  Att ha Sambal Oelek i maten. Det är något som alltid finns i min kyl plus att jag har en till burk på jobbet. Igår köpte jag ytterligare en till haha.
 
?  Pyssla i mitt hem. Att byta gardiner, byta plats på prylar och få det rent och fräscht är något som jag gör väldigt ofta. Det har ni säkert märkt på alla bilder från hemmet som uppdateras regelbundet. Jag kan hålla på i timmar och flytta på saker tills jag är 100% nöjd.
 
?  Gå runt i butiker och shoppa loss. Tyvärr händer det inte så ofta som jag egentligen vill men jag älskar det. Att plötsligt hitta något som man gillar eller är ute efter och det roligaste är när jag kommer hem för att kika ännu närmare på shoppingen. 
 
 
//PUSS
 
♥