Outfits

Så tokigt det kan bli

 Godmorgon bloggisen!
Förra veckan glädjades det av vackra vädret och den här veckan klagas det av dåligt väder. 
 
 Jeans från cubus // Tröja från pieces // Trenchcoat från edc // Sneakers från adidas // Väska från marc by marc jacobs 
 
Gissa om jag blev stressad igår när jag slutade jobbet!
Jag fick inte upp låset på mitt skåp där jag hade mina privata kläder och väskan med allt viktigt innehåll. Efter några minuter sprang jag in i en verkstad som vi har på jobbet för att leta efter någont verktyg tll att bryta upp låset med. En kollega ringde efter en person som har sådana verktyg på sig medan jag åter försökte få upp låset på egen hand.
Ännu mer stressad blev jag när klockan drog iväg och jag kunde se framför mig att jag inte skulle hinna med bussen. Det som gjorde mig extra stressad var att jag skulle hämta barnen på fritids. Men efter en stund hittade min kollega ett verktyg som går att bryta upp lås med och det hann vi göra in i det sista. Då var det bara att byta om snabbt som attan och springa mot bussen och som tur var hann jag! 
 
Haha jag måste även ha sett rolig ut när jag försökte bryta upp låset.
För jag stod där i uppknäppta arbetsbyxor, linne och öppen dörr samtidigt som jag var tokstressad. Inte heller brydde jag mig om att stänga dörren när jag skulle byta om helt och hållet.
När min kollega frågade om jag ville behålla det trasiga låset svarade jag “nej den behöver jag inte spara som minne“. 
 
Vad tokigt det kan bli ibland!
 
 
//PUSS