Vardag

Sneek peak från utflykten

 
Den här veckan har jag verkligen haft fullt upp att jag inte har hunnit gå igenom bilderna från förra helgen när vi var på utflykt. Därför tänkte jag visa några bilder som en liten sneek peak.
 
 
 
Här vile lillgrabben att fåren skulle prova hans nya solglasögon men det var fåren inte alls så intresserade av.
 
 
 
Stortjejen fick en kär vän och man skulle kunna rita ett hjärta runt dem.
 
 
 
 Vi fick även besök av två stycken kelsjuka katter, två fina och gosiga hästar och två vilda och glada hundar. Men jag återkommer med ett mer detaljerat inlägg från utflykten när jag har valt ut de bästa bilderna. Jag har inte heller skrivit om hotellet som jag och barnen sov i förra veckan men det återkommer jag också med när jag har hunnit gå igenom alla bilder.
 
Ni har kanske även märkt att mina inlägg under veckan har innehållet väldigt lite text? Det beror också på min tidsbrist men så kan det bli ibland. Jag uppskattar verkligen era fina kommentarer som jag får varje dag och jag blir lika glad varje gång jag läser dem.
 
 Ikväll ska jag försöka börja att gå igenom både de nya och de äldre bilderna och jag har massor av nya idéer igen. Men vi ses lite senare mina älsklingar!
 
 
/PUSS