Personlig

För barnens skull

 Skinnbyxor och linne från hm // Kofta från gina tricot // Boots från ellos
 
God morgon bloggisen!
 Den här veckan är jag verkligen dagblind eftersom det var en röd dag i måndags. Min trötthet har kommit nu i efterhand efter att ha haft fullt upp med barnen hela långa helgen. Men roligt har vi självklart haft och det är ju det viktigaste. 
 
 Annars har jag inte mått så bra igen på senaste tiden då jag har inte haft tid eller möjlighet att skriva av mig om det. På grund av att jag hade barnen förra veckan hela påsken och en extra dag mellan söndag och måndag har jag bara bitit ihop och kämpat igenom allt. Det blir nu i efterhand som alla tankar och känslor dyker upp i huvudet igen och just nu vill jag bara fly. Då menar jag inte att fly ifrån barnen för de är mitt allt men jag trivs verkligen inte att bo där jag bor. 
 
Ungarnas far har både släkt, vänner och en ny flickvän i denna kommun då han har många som ställer upp för honom hela tiden. Jag har ingen släkt här och eftersom jag jobbar heltid plus har två timmars resor till och från jobbet varje dag blir jag alldeles för trött. 
 
Just nu är jag bara vansinigt trött både fysiskt och psykiskt och jag undrar hur länge jag kommer att orka med allt? Jag har alltid kämpat, försökt vara stark och det kommer jag fortsätta att göra för barnens skull men jag är fruktansvärt rädd för att gå in i väggen igen som jag gjorde för 7 år sedan.
 
Det var skönt att skriva av sig lite och vi ses lite senare med ett roligare inlägg från helgens pyssel.
 
 
/PUSS