Vardag

Sammanfattning från påsken

God kväll bloggisen!
Just nu sitter jag och fixar alla bilder för fullt som jag har fotat de senaste dagarna. Som ni ser på dessa bilder är det både bakning och pyssel som jag kommer att blogga lite närmare om. 
 
Då är den sista lediga dagen snart över och imorgon är vi tillbaka till rutinerna. Det ska faktiskt bli skönt och imorgon blir det även ett träningspass efter jobbet. Igår kände jag verkligen av att klockan ställdes fram en timme för tiden bara drog iväg och vips så var dagen redan slut. Det var inte heller lätt att få ungarna i säng men tack vare en röd dag till så gjorde det inget. 
Idag har jag lagt lite extra tid på bloggen efter att ungarna hade åkt till sin far och en rejäl storstädning blev det också. Nu ska jag hoppa in i duschen och vi ses lite senare mina godingar!
 
 
/PUSS