Samarbeten

Perfekt för resan, utflykten eller picknicken

 
En rymlig ryggsäck med många fack är något som jag har behövt väldigt länge och nu äger jag äntligen en sådan väska. Jag åker till pojkvännen varran helg och då är det smidigare att ha en ryggsäck istället för en axelremsväska och speciellt om jag har tunga saker med mig.
 
 
 
Ryggsäcken har även en smart kylfunktion och det är perfekt när jag och barnen åker på utflyker.
 
 
Vattenflaskan är också väldigt smart då den har en kylstav som monteras av för att sedan frysas in när den sedan monteras tillbaka på vattenflaskan. Då håller det vätskan i flaskan kall länge och det passar bra under varmare dagar. 
 
Dessa smarta saker hittar du hos www.visauppskattning.se och det finns även gåvokort med snabb leverans.
 
Samarbete med visauppskattning.se
 
 
//PUSS