Vardag

Bakslag efter stressen

 
 
God morgon godingar!
Äntligen fick vi lite sovmorgon för den här veckan har verkligen varit hemsk. Varje kväll har det varit skitsvårt att få ungarna i säng och lika svårt att få upp dem på morgonen. Det har inneburit sömnbrist även för min del och det känner jag verkligen av idag. Jag har även haft en väldigt stressig period och nu känner jag mig helt orkeslös.
 
 
 
Men eftersom ungarna har fyllt år får jag bita ihop då jag startar dagen med två stora koppar kaffe för att försöka orka. Lite senare ska vi iväg för att handla för idag har jag lovat ungarna att vi ska baka en tårta tillsammans. Jag älskar att dekorera tårtor men den här gången ska ungarna få göra det eftersom de vill det. Idag har jag även tvättstugan inbokad och jag skulle även behöva börja rensa hemma inför flytten. Men eftersom jag har barnen blir det förmodligen inte så mycket av det för det brukar alltid sluta med att vi gör något annat.
 
Nu ska jag återgå till mitt men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS
 
❤️