Vardag

Från i lördags!

God morgon torsdag morgon!
Här kommer det tre stycken bilder från i lördags som var. Egentligen skulle jag skrivit om helgen redan i måndags men då var jag dement och glömde bort det.
 
 
 
Jag provade att laga en ny maträtt som jag aldrig har lagat förut och det blev någon slag av kasslergratäng med en massa grönsaker i. Till det blev det hemgjord potatismos och jag återkommer med recept i ett annat inlägg. Ni ser föresten på bilden att stortjejen inte vill vara med på bild men håret anslöjar henne.
 
Jag och ungarna lyxade till oss med smoothies då vi hade i bananer, blåbär, yoghurt och lite mjölk. Superenkelt och gott!
 
På den sista bilden ser ni att det har varit en explosion i vardagsrummet och ungarnas grejer ligger överallt. Det hände undertiden jag lagade maten då ungarna passade på att stöka till ordentligt och inte blev jag glad över att se den röran efter att ha stått i köket i evigheter.
 
Vi gjorde även en massa andra saker som lek ute i snön, vi gick till affären, jag hade tvättstugan med mera men jag tog tyvärr inte bilder på precis allt den här helgen.
 
 
/PUSS
 
♥