Personlig

Jag är en klantskalle!

God morgon bloggisen!
Mössa, halsduk, vinterjacka, vantar och klumpiga vinterskor. Nä nu börjar jag bli trött på det här och nu vill jag bära mindre och lättare kläder. Halt är det också och nu måste jag berätta en sak som hände i veckan.
 
 
Det var i onsdags efter jobbet då jag gick på en smal och hal trottoar på väg mot bussen. Jag försökte gå så försiktigt som möjligt men lyckades halka och ramlade bakåt då jag landade på rumpan. En snäll tant såg det och stannade till för att fråga hur det gick för mig. Det gick bra för mig och jag reste mig upp men knappt efter två meter halkade jag på rumpan igen på samma sätt och då stannade en kille och frågade hur det gick.
Då tyckte jag att det kändes lite komiskt för att jag måste ha sett jätterolig ut så jag asgarvade inombords resten av biten mot bussen. 
 
Men sagan är inte slut ännu!
När jag kom hem gick jag in på Netto en sväng och det första jag gör är att riva ner en låda med kryddor. Det lät jättehögt och folk glodde på mig men jag var för trött på att sätta på mig skämskudden. Haha man skulle kunna tro att jag var onykter den dagen men det var jag självklart inte :-D. 
 
Jag var bara tvungen att dela med mig av det här för sådant är inte roligt för stunden men efteråt kan jag skratta åt det!
 
Har ni gjort något klantigt på senaste tiden?
 
/PUSS