Mode

Favoritväskor som kostar en förmögenhet

Genom åren har jag alltid haft någon väska i mina drömmar och självklart handlar det om svindyra designerväskor. Därför delar jag med mig av sju stycken drömmar som jag har suktat efter alla dessa år.
 
 
 Louis Vuittons noe bag samt neverfull har varit storfavoriter att jag inte minns ens när jag föll för dem. Men en dag för flera år sedan blev jag äntligen ägarinna till en noe bag som jag tar väl hand om.
 
 
 
 Här är tre stycken grymma tidlösa väskor som jag även är såld på. Jag har en budgetvariant som är otroligt lik väskan från Balenciaga och väldigt länge har jag varit sugen på en budgetvänlig variant som liknar väskan från Celine.
 

En klassisk Chanel och en Saint Laurent är alldeles för snygga att det blir nästan jobbigt att kolla in dessa skönheter. Väskorna bara skriker “vill ha vill ha!” men det handlar som sagt om en hel förmögenhet och då lägger jag hellre pengar på vettigare saker.

 
Men det är ju ändå gratis att drömma och självklart kommer det även ett inlägg här längre fram med budgetvänliga väskor som liknar de originala!
 
 
/PUSS