Aptitretare

 
Bättre sent än aldrig men jag har glömt bort att visa aptitretarna som jag gjorde på nyårsafton. Det är lufttorkad skinka och salami som jag har rullat ihop med bonjour ost i vitlökssmak och det är verkligen sjukt gott. Jag stoppar även i tandpetare i dem så att det blir enkelt att plocka upp dem en efter en. Ja de är så goda att de blir beroendeframkallande.
 
 
 
På nyårsafton när jag och pojkvännen var på väg till en fest kom vi på att vi hade glömt bort att ta med oss dem. Vi struntade i att vända eftersom vi var nästan framme men det gjorde ingenting för när vi kom hem igen åt vi några stycken och då var det sådär extra gott. Även dagen efter hade vi massor kvar och det åt vi tillsammans med hans dotter som kom till oss på nyårsdagen.
 
 
/PUSS
 

26 comments / Add your comment below

  1. Då hade de fått goa till sig lite och då brukar det alltid bli ännu göttigare ^^… jag öppnar tex en chipspåse dagen innan för jag tycker att chipsen på något sätt bli godare då, HAHAHAAA *knäppo*!! Nu äter jag inte så himlans mycket chips… nästan 1 år sen nu *lmao* Chark-produkter är väldigt gott för övrigt <33

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.