Vardag

Full fart hela helgen

 
Här har jag slängt ihop några bilder från telefonen som är tagna i helgen. I fredags stekte snuttan pannkakor och sedan blev det fredagsmys till Idolfinalen med en massa gott.
 
 
 
I lördags bakade vi och klädde julgranen. Inte den där lilla granen som ni ser på bilden utan vi har en stor också som ni får se i ett annat inlägg. Återkommer även med flera bilder som är tagna med systemkameran.
 
Jag har inte suttit vid datorn någonting under hela helgen för vi har verkligen haft fullt upp med annat. Man kan säga att det blev en bloggpaus över helgen men det är tillåtet tycker jag. Den här veckan är min sista barnfria vecka innan julafton då jag har massor att göra varje dag efter jobbet. Jag har paket att hämta ut, behöver fixa några ärenden på stan, slå in paket och lite annat också.
På lördag ska jag på en fest och det ska bli riktigt kul för det kommer att vara några där som jag inte har träffat på evigheter. Men innan dess har jag min långa arbetsvecka framför mig som förmodligen kommer försvinna lika fort som alltid.
 
Ha en fin dag och vi ses lite senare mina raringar!
 
 
//PUSS