Vardag

Med eller utan gardiner?

 
Ni ser på bilden att jag inte har några gardiner i köket och jag vill nog inte ha några heller. Inte just nu iallafall eftersom jag inte vill att mina fönster ska få uppmärksamhet utan det är detaljerna som får göra jobbet. När jag har varit inne hos grannar som har exakt samma planlösning har jag spanat in lite extra på deras fönster eftersom dom har gardiner. Då upptäckte jag att deras kök och fönster ser mycket mindre ut.
 
Men jag är väldigt nyfiken över hur ni hade gjort om erat kök såg ut såhär? Med eller utan gardin? Om ni skulle välja att ha gardiner isåfall i vilken modell/färg? 
 
Det skulle verkligen vara jättekul att få läsa era åsikter! ?
 
 
 
Igår blev det kotlett, pomes, kroketter och bea till middag för oss och herregud så gott det var. Det kanske inte är direkt nyttigt men på en lördagkväll ville vi liksom unna oss lite. Idag blir det något helt annat och ännu har jag inte bestämt mig för vad. Det lutar åt någon soppa eftersom ungarna vill ha det. Perfekt vintermat och det hade varit gott med lite färsk bröd till soppan.
 
Nu ska jag fortsätta med mitt här och vi ses lite senare mina godingar! 
 
 
//PUSS