Mode

Off shoulders med ljus denim

 
Vita off shoulders blusar är så snyggt tillsammans med jeansskjolar, jeansshorts eller jeans i ljus denim. Här ovanför har jag hittat två favoriter som passar så himla bra ihop. 
 
 
Bildkälla: weheartit
 
Här har jag även hittat inspiration via weheartit på just denna snygga kombination. Snart är det dags att börja gräva fram sommarkläderna för att se om vad som passar. Jag tror att jag har gått upp lite i vikt och det vore ju synd om inget passade mig längre för en ny sommar garderob har jag ingen lust att lägga pengar på. 
 
Igår åkte lillgrabben hem till sin far och han hade fortfarande feber lilla stackaren. Men eftersom det är barnens pappavecka får han vabba resten av veckan om det behövs. Idag kändes det som måndag hela dagen på jobbet men det är ju redan onsdag och helgen närmar sig. Imorgon kväll när jag kommer hem från jobbet ska jag ju packa inför helgen, för att jag åker till pojkvännen på fredag direkt efter jobbet. Nu för tiden har jag inte så mycket att packa längre för jag har väldigt mycket grejer där som jag har lämnat kvar för att slippa ta med fram och tillbaka hela tiden. 
 
Nu ska jag läsa ikapp en massa bloggar som jag har missat men vi ses lite senare mina godingar!
 
 
//PUSS