Vardag

Mina presenter

 
I lördags fick jag några födelsedagspresenter från besöket som kom över på fika. Jag tyckte att det var så fint inslaget att jag inte ville öppna paketen först. 
 
 
 

Jag fick två jättefina ljuslyktor som står så fint på vardagsrumsbordet. Det vita hjärtat med fjädrar har jag redan hängt upp i mitt hem och jag återkommer med bilder på det. Jag fick även en flaska rosévin och flaskan är för fin för att öppna så just nu står den som en inredningsdetalj i mitt kök :-D.

 
 
 
Jag blev jätteglad över presenterna och det var mycket mer än vad jag hade förväntat mig denna dag. På grund av flytten och tidsbrist så tänkte jag strunta helt och hållet i min födelsedag i år men jag blev verkligen tårögd av överraskningarna. Jag är verkligen extra känslosam just nu på grund av allt som har hänt och vilka gulliga och underbara vänner jag har :-D.
 
/PUSS