Jag skiter i det!

God morgon alla glada!
 
Torsdag morgon och ännu en dag närmare helgen. Jag har varit otroligt trött hela veckan och jag tror att det beror på att det har blivit så mörkt. Därför ser jag fram emot helgen med lite sovmorgon och dagsljuset som jag missar när jag jobbar. 
 
 
Därför lägger jag upp lite gladare bilder idag från i somras när jag matchade nagellacket med sjalar eller klänningar. På den tiden fick man uppleva dagsljuset regelbundet och det är just dessa stunder som jag saknar allra mest.
 
En favorit kollega är på kurs de här sista dagarna på denna vecka och det känns verkligen tråkigt men på måndag kommer det bli roligare igen :-D. 
 
Just det!
Angående dejtandet jag skrev igår om så registrerade jag mig hos match.com fast jag har inte lagt upp någon bild på mig. Men jag funderar på att skita i det för det kändes inte alls bekvämt att finnas på en sådan sida. Nä sådant är verkligen inte min grej så det blir att lägga på hyllan tror jag :-D. 
 
Vi ses lite senare mina godingar och tack så mycket för era kommentarer!
 
/PUSS
 
 
 

0 comments / Add your comment below

  1. Det där dagsljuset märker man nu är så viktigt när det börjar bli mörkt ute. Märker även att träningen gör sin del nu att man är extremt trött på kvällarna 🙂

  2. Jag tycker det är så roligt med såna dejtingsidor! Jag har en kompis som använt sig av det och det har gått så bra. Det är väldigt spännande att höra om om inte annat! Jag kan ju själv inte prova liksom 😉 Själv träffade jag min man via nätet!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.