Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Studio VASA

 
 För ett par veckor sedan fick jag hem dessa grymma hörlurar från Studio Sweden.
 
 
 
 Modellen heter Studio VASA och jag valde färgen vit med roséguld. Annars finns denna modell även i svart, blå och rosa färg med roséguld så det finns lite att välja på. I paketet ingår förutom hörlurar även fyra par silikonhattar i olika storlekar, användarmanual och kvalitetskort, metallclip samt ett fodral i matchande färg som hörlurarna.
 
 
 
Jag är så nöjd med dessa hörlurar och förutom att de är otroligt snygga är ljudkvalitén otroligt bra. De är så snygga att jag gärna använder dem som en accessoar då de ser väldigt lyxiga ut. 
 
Till er som är sugna på ett par likadana hörlurar eller varför inte en julklapp till dig eller någon annan? Då har jag en kampanjkod till er: starbys15 som ni använder i kassan. Det finns även hörlurar i andra modeller och färger då du kan klicka här för att komma direkt till hemsidan.
 
 
/PUSS
 

0 comments / Add your comment below

  1. Är de dyra? Är de lika bra som skullcandy (http://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/horlurar/S2IKDY133/skullcandy-ink-d-horlurar-in-ear-s2ikdy133-rosa-svart?scid=EXT_SEM_GPLA&scid=EXT_SEM_GOOGLE_KB_04SH&gclid=CjwKEAiA18mzBRCo1e_-y_KLpXISJACEsANGPhd-tFWlXdD5vAuPVLB1UCeqqpgYvu0_SxgaZNq4MRoC-rfw_wcB) eller bättre/sämre? 🙂
    sv; Tack babe 🙂 har fyra, tre vavvor och en whippet och så får vi en till vavva imorgon lördag på prov 😀 Det är våran chihuahua Meja, hennes mamma alltså som kommer 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan