Inredning

Från mitt hem

 
God kväll alla godingar!
Nu ska jag visa några bilder från mitt hem och den här hyllan på första bilden sitter ovanför TV:n.
 
 
 
Här är en vägg mellan köket och de övriga rummen där det står en vit byrå, en stor spegel och en hylla ovanför byrån. Klockan som sitter tillfälligt på spegeln har jag fyndat hos Netto. Ser ni föresten ljusen på hyllan? De ha ungarna dekorerat till mig på skolan och självklart ska de stå där under hela julen. 
 
 
 
Den här hörnan har jag inte riktigt bestämt mig för vad som ska vara där men just nu ser det ut såhär.
 
 
Här är byrån brevid spegeln.
 
 
Det är verkligen roligt med inredning och det är något som jag aldrig kan få nog av. Förhoppningsvis hittar jag en större lägenhet snart så att barnen får ett varsit rum och då hoppas jag att det kommer vara lika ljust för då blir jag mycket gladare. 
 
 
/PUSS