Inredning, Inspiration, Vardag

Unika erbjudanden

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Nu har jag upptäckt något!

Jag hittade en bordsdekoration som föreställer en rosa bubbla och föll då pladask. Har alltid drömt om en rosa bubbla och den här skulle passa perfekt i mitt hem. Plockade även ut andra fina prylar som gärna får flytta hem till mig. Bland annat fina vaser som är perfekt till sommarens vackra blommor. Länkar hittar ni under kollaget till vardera pryl.

 

Vas från Dorre // Nostalgi WW bubbla bordsdekoration från Markslöjd // Vas från Orrefors // Rund vas från Orrefors // Champagnekylare från Orrefors

 

Här hittade jag dessa skönheter!

Hittade dessa godbitar hos Members som alltid har exklusiva kampanjer varje dag. Då från många kända varumärken inom mode, livsstil, inredning och skönhet med upp till 80% rabatt. Man måste först registrera sig som medlem och det är kostnadsfritt. Varje dag dyker det upp nya kampanjer då det gäller att vara först i kvarn. Kampanjerna startar klockan sju varje morgon och är öppna i 3-5 dagar.

Jag har aldrig shoppat därifrån tidigare men blev väldigt sugen på det nu när jag hittade den där söta rosa bubblan. Ordinarie pris på den är 499 kr men hos Members kostar den endast 179 kr. 

 

Då är det Valborg idag och imorgon blir det helg igen.

Älskar dessa röda dagar under våren då jag får extra tid till annat. Ikväll ska jag inte göra något speciellt utan det bli endast soffhäng och Netflix. Imorgon tar jag dagen som den kommer utöver mina måsten. Men nu önskar jag er alla en härlig Valborg och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS