Personlig, Vardag

Sista julbilden

Ja nu bjuder jag på den sista julbilden för i år. Visst är julpynt vackert och framför allt mysigt men tillslut tröttnar man på det. I år började jag att julpynta tidigare än vanligt eftersom jag tröttnar väldigt snabbt så fort julen är över. Därför har jag njutit av mitt julpynt längre än vanligt. Men nu vill jag ha förändringar och är så taggad inför nya året.

 

 

Galna jag

 

Nu kanske ni tycker att jag är galen men redan den 26/12 plockade jag bort allt julpynt i mitt hem. Lät bara julbelysningen vara kvar och det får stanna tills vi når ljusare tider. Men alla tomtar, Rudolf och allt annat fick åka bort och faktiskt så känns det skönt. Nu vill jag ha vår och vill köpa hem vita färska tulpaner. Fast självklart ska jag vänta med det för innan dess har vi nyårsafton. Mina tankar inför nya året kommer i ett annat inlägg.

 

Fy vilket väder!

 

Imorse snöade det och graderna låg på sju minusgrader så då pälsade jag på mig såklart dunjackan. Men när jag slutade jobbet regnade det och temperaturen hade höjts till två plusgrader. Behövde gå ett ärende på stan och blev så blöt av regnet och av svetten för att det var för varmt. Att gå i regnet i en dunjacka är ingen hit och kände mig så äcklig när jag kom hem. Om det är samma väder imorgon bitti så blir det istället en regnjacka och ett paraply.

 

Nu ska jag snart ta en dusch så jag önskar er alla en fortsatt mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS